Gisele för V!


Gisele visar trasiga jeanstrenden i senaste V som börjat ta form i sommar och som troligtvis kommer att bli en ännu större trend nästa sommar om man får tro Resort 2009 visningarna! Ju mer jag jobbar för modellagenturen desto mer intresserad av modefoto blir jag. Gisele är som alltid fantastisk och bilderna otroligt sexiga men på gränsen till utvikningsbilder tycker jag. Återigen är gränsen mellan modefoto och erotikfoto hårfin och svår att balansera. Vad tycker ni? Snygga bilder eller stygga bilder? he,he ; )

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. C: Ja det är snygga bilder, men jag jag gillar hur de har tagit slitna jeanstrenden och gjort den extrem, väldigt rolig idé, men det blir kankse lite too much 😉

    Sarah: Ja hon är så snygg, kläderna är ju inget man skulle ha på sig, men de visar slitna jeanstrenden på ett roligt sätt tycker jag, även om det är på gränsen till utvikningsbilder.:)

    Jelena: Ja jag håller med dig, vissa av bilderna är riktigt snygga, men omslaget är lite över gränsen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *