Dagens REA fynd! (HM)Nu har alla delar av min HM beställning kommit. Här ser ni linnet, jeansshortsen och kilklackarna. Linnet var normalt i storleken. Jag tog en strlk 38 i jeansshortsen och de var ganska små i storleken men jag hoppas på att de töjer sig lite. Man kan ha dem både upprullade och nedfällda, men jag tror att jag tycker det är snyggast med upprullade. Kilklackarna har en helt underbar färg! Jag beställde strlk 39 som jag brukar ha och de var ganska stora i storlekarna, nästan för stora nu när jag gått med dem ute en gång och de har töjt sig, typiskt, men jag få köpa inlägg att ha idem för jag gillar dem super mycket annars. : ) Ett linne och ett par shorts till blev det, visar dem snart!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Fint!Jag ska ta en sväng på stan efter jobbet imorgon och kolla lite om det finns kvar nåt på rean.Jag är väl rätt sent ute antar jag?!

  2. Ah! Jag kopte ocksa ett par kilklackar pa hm i varas, i min normala storlek. Tyvar visade de sig vara for stora ocksa, och jag har inte hittat ett inlagg som atgardade detta. Vad for slags inlagg anvander du?

    Som alltid – tack for en fantastisk blogg 🙂

    Kram

  3. B: Roligt att du gillade mina fynd. Åh hoppas att du hittade något roligt! Kram!

    Erika: Åh va synd, så typiskt för de är ju så fina! JAg har köpt en gneomskinlig gummiremsa som man sätter runt hälen på foten så glider inte skon av när man går, funkar ganska bra. Finns att köp apå Åhlens kosmetikavdelning bland fotgrejerna. En vanlig iläggssula från skoaffär kan nog också fungera. Kram!

  4. Erika: Tack!!! Jag är så glad att höra at du gillar bloggen, det ger mig massor av energi att fortsätta skriva den! Tack själv för att du förgyller sidan med roliga kommentarer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *