Dagens Outfit!


 Hello CityCat babes! Hoppas att ni har en skön sommar. Idag ska vi bara ta det lugnt. har varit och shoppat en karta över Köpenhamn för vi har precis bokat en resa med två övernattningar där. Ska bli sååå mysigt!! ♥ Nu ska jag läsa på om rolig shopping och mysiga ställen att äta och dricka! Tips på shoppingguider för Köpehamn mottages tacksamt!!

Vitt linne –Glamour
Slitna jeans –Gina Tricot
Skinnväska –Marc by Marc Jacobs
Gladiatorsandaler –DinSko
Röd skinnjacka –Carlings
Hängsmycke –köpt i Taiwan
Babbooörhängen -köpta i New York
Blandade armband –köpta i Taipei och från HM & Miu Miu

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Vad fin du är som vanligt!Är det linnet med en haj på ryggen?Det har jag med :)Vilken snygg bh du har under,vart har du köpt den?Låter härligt med Köpenhamn!Hoppas ni får det jättehärligt där.Imorgon och tisdag ska jag jobba sen åker jag tidigt på onsdag morgon!Är lite pirrig nu.Kramar

  2. Åh vilken super snygg skinnjacka du köpt! Jag är nu mammaledig och det är helt underbart. 🙂 Vi renoverar för fullt här hemma så någon semester blir det inte. Men det ska bli sååå kul när hela köket är klart.

  3. B: Åh tack, va roligt att höra! Ja det är linne med hajen på ryggen. Det var faktiskt riktigt mysigt och cool passform. BHn har jag köpt på HM Rowells postorder, men har även sett den i HM butikerna. Kul att låta en rolig BH sticka fram under ett ringat linne. Åh jag förstår att det är pirrigt!! Jag önskar dig en alldeles underbar resa, med massor av härliga upplevelser och grym shopping. Jag är ledsen att jag inte har kollat catwalkmailen på så länge, jag har 3 olika jobbmail och en privat så det har inte hunnits med, men nu när jag har semester så hoppas jag jag ska komma ikapp lite. Massor av kramar!!! 🙂

    Sussi: Tack, va roligt att du gillar den!! :)Va härligt att du är mamma ledig! Men förstår precis hur stressigt och slitsamt det är med renoveringar!! Vi är fortfarande inte klara med renoveringen av vårt kök, men hoppas bli det under semestern. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *