Backstage på modefotograferingen!

 
Hjälp vilken lång arbetsdag det var igår, kom inte hem förän halv 12 på natten, men det var otroligt roligt! Jag stylade ju 3 ombyten för 3 kvinnliga modeller Alex, Amanda och Ida och 2 ombyten för vår manliga modell Jonas. De filmades och fotades på underbart vackra Onsala Herrgård och vädergudarna var på ritkgit gott humör och gav oss vackert ljus även om det vat iskallt på slutet av kvällen. Jag har nog aldrig använt så många säkerhetsnålar i hela mitt liv, ha,ha men bra blev det! Jag sprang som en galning mellan de olika fotoplatserna och fixade, trixade, puffade, nålade, motiverade och  coachade modellerna framför kameran, ska bli så spännande att få se slutresultatet!!!!

Vackra modellen Alex fick en blå klänning med massora av tyll under inspirerad av Alexander McQueen a/w 08-09. Amanda fick en romantisk herrgårslook med blommor och Ralph Lauren s/s 08 känsla. Hatten blev perfekt till looken.


Krypandes i buskarna, ålandes på marken, vadandes i vattnet, ja fotografen får stå ut med mycket för att fånga drömbilden. Kaoset i stylingrummet med makeupartister, hårstylister och modeller och assistenter. Galet mycket kläder, smycken och skor att hålla reda på för mig. : ) Det är jag som sitter på knä med röd jacka och nålar!


Alex, Jonas och Ida var sexiga beachbabes.


Inte lätt att få till en lyxig StTropez look i den kalla skärgården, men modellerna kämpade tappert i det iskalla vattnet.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *