Dagens Outfit!

Hey CityCatBabes! Hoppas att ni alla har en mysig fredag. Ikväll tar jag det lugnt och vilar, äter glass och kollar senaste avsnitten av Greys Anatomy som jag inte har sett. Detta har jag haft på mig idag, alldeles för kallt för bara ben. CityCat Kisses to you all!

Prickig klänning –Topshop
Cerise skräparmban –Miu Miu
Träarmband –Gina Tricot
Brunt flätat skärp –HM
Leggins –Lindex
Skor –Topshop

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Vad fin du är!Har nyss kommit hem från bio Sex and the city och drinkar.Men det blev en tidig kväll.Har du sett filmen?SÅ himla bra!Jag hade med legging idag och AA kjol,vitt linne och kofta och mina platå.Hade min nya kuvertväska med från Beck Sönderaard 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *