Dagens Köp!


Jag kunde inte hålla mig från att beställa min drömklänning från amerikanska kedjan Forever 21. Servicen var helt fantastisk. Paketet var här efter två dagar och jag behövde inte betala någon tull eller några avgifter. Klänningen kostade 164 kr och passade perfekt i storlek small. Mörkblå med vita prickar och axelbandslös är den med rosett i midjan. Super girly och klassisk-love it! : ) Den ska invigas ikväll! : ) Jag är ju, som jag har bloggat om tidigare, väldigt förtjust i prickigt och det verkar kändisarna också vara! Kolla in Nicky Hilton, Kate Moss, Emily Deschanel (nr 3 och 4) och Kimberley Stewart i prickiga klänningar här nedan! ♥

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag hade nog bara tur, det har aldrig hänt mig förut när jag har beställt fårn USA. Jag brukar alltid få betala tull plus att det brukar fastna i tullen i flera veckor plus att utlämningsstället brukar tappa bort paktet så den här gången hade jag verkligen ovanlig tur 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *