Dagens Outfit!


Det här hade jag på mig igår kväll, kände att det var dags att plocka fram min Marc Jacobs sommarväska. Nu är det ju verkligen sommar! Härligt att få ha luftiga kläder, ljusa väskor och lite lätt solbränna. Äntligen! 🙂 den nya klänningen var jäte härlig at tha på sig en varm sommarkväll som gårdagens. Jätte fin kvalitet för att kosta 164 kr. Hoppas att ni alla hade en härlig Nationaldag! : )

Prickig axelbandslös klänning –Forever 21
Guldhalsband –KyssJohanna
Fotlänk i guld -Guldfynd (present från lillebror)
Skinnväska – Marc by Marc Jacobs
Röda lackpumps -Nilsson

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Underbar klänning!Vet du att jag satt och "fingrade" på den och hade den i varukorgen för några veckor sedan, men jag beställde den aldrig och nu är den slut 🙁 Kram

  2. Otroligt fin klänning! 🙂 Är helt säker på att en sån skulle bli för lång för mej :/ Nästan alla klänningar blir för långa på mej, det är skitjobbigt att va under 160 cm. Minns förra året då jag provade en jättefin smaragdgrön klänning, allt var perfekt förutom att den slutade vid vaderna :S

  3. B: Nej, va synd,ibland ångrar man sig jätte mycket, när man inte genomför köpet, men ibland är man ju jätteglad också att man inte shoppade, svårt det där när man ska bestämma sig. Jag ville ju shoppa den när jag var i New York men hittade den inte, väl hemma kunde jag inte släppa tanken på den. Roligt i alla fall att vi åteirigen gillade samma klänning. Vi kanske får börja låna varandras, he, he Kram!

    Sarah: Tack, va kul att du gillade klänningen. Den här är inte så lång faktiskt, men jag måste rekommendera American Apparel! Allt jag har beställt därifrån har varit super kort, på gränsen till oanständigt ,he,he. Jag är inte så lång heller, fastän jag jobbat som modell. Mitt bästa tips är absolut att hitta ett bra skrädderi. Det kan tyckas lyxigt i början, men det är faktist verkligen värt en hundra lapp extra att få byxor och klänningar i rätt längd. Det brukar kosta ca 120 kr för mig att lägga upp en kappa eller ett par byxor. Försök att hitta en skräddare i närheten av din bostad eller arbetsplats så känns det inte som ett så stort projekt att lämna in dem. Tycker absolut inte du ska låta den tråkiga standardlängden på ett perfekt plagg stoppa dig i fortsättningen! Ett anant tips för petitta tjejer är också att köpa längre kjolar med resår midja som lätt kan förvandlas till kortkorta axelbandslösa klänningar genom att dra up dem över bysten och sätta ett trendigt skärp eller band i midjan (det har jag gjort) ;).

    ÅsaEden: Tack, va gullig du är, jag blir så glad! 🙂

    Elin: Molly säger tack och spinner! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *