Dagens Outfit!

 Idag har jag jobbat på modellagenturen vilket alltid är extra roligt för moi. : ) Jag ska vara stylist på en fotografering och filminspelning vid havet och idag fick jag träffa smyckessponsoren. Han hade med sig två enorma väskor med hela kollektionen! Hundratals halsband, armband och örhängen, very "girly in a candystore" för mig ; ) Men svårt var det, att bara välja ut några stycken till de olika lookerna som jag hade tänkt mig. Fast, jag tror att det kommer att bli ett väldigt bra slutresultat. Jobbigt bara, att jag ville ta med mig minst hälften hem. Tänk va trevlig att bara kunna öppna två stora väskor och välja vilket som passar för dagen….kanske kan jag få honom att sponsra mig privat…ha,ha eeh NOT. : ) Föresten så tror jag att jag hittade vår nästa supermodel idag-vackraste tjejen jag har sett tror jag, hon hade den där docksöta looken som är inne på modellmarknaden just nu. Typ som Elsa Hosk och Adriana Lima. Hon ska komma på casting snart, hoppas att hon är lika trevlig som hon är vacker, då kan hon gå långt.

Randig skjorta –Zara
Svart skärp –Vero Moda
Silverarmband -Tiffanys/New York
Lila scarf -Hoss
Svart skinnjacka -HM
Svarta jeans –HPK Jeans
Silvriga ballerinas –Marc by Marc Jacobs
Tygväska –Chloe Sevigny for Opening Ceremony

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vilket jobb du har alltså! Låter helt fruktansvärt…;) hoppas att du lyckades hitta det du letade efter i alla fall till slut!

  2. Jelena: Ja he,he hemskt var det ;)Ja jag tror det blev bra, ni ska få se slutresultatet här på bloggen sen.

    Matilda: Åh tack va kul att du gillar dem 🙂

    B: Ja det var ett roligt uppdrag. Jag ska maila dig namnet ;)Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *