Dagens Outfit!

 

 Heja Sverige! I dag har shoppat med min underbara lillebror. Sååå snygga grejer! Carlings och Zara Man har kört igång med ordentlgia rea. Många butiker skyltar med blågula kläder i skylfönstren och förväntan ligger i luften. Shoppade ett litet Sverige armband och ett annat litet läckert fynd som jag ska visa upp sen. Ska ni kolla ikväll? Det ska jag, självklart, men det kan ju bli ganska svårt att slå Spanien. gör mitt bästa för att heja fram dem i med blågula kläder i alla fall. ; ) Den gula angora koftan hade min mamma på 70-talet och den är i väldigt fint skick, roligt när ens mamma har sparat fina plagg, det ska jag göra till mina barn också, det mest går ju trots allt igen.
Gul angora cardigan -vintage
Kornblå tunika -Tophop
Jeans -Gina Tricot
Kilklackar med peeptoe –Topshop
Guldhalsband -köpt i New York
Blått armband -köpt i Taipei
Sverigearmband -Pressbyrån

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Fin som vanligt! 🙂

    Själv skippar jag nog fotbollen ikväll, tycker det är en väldigt överskattad sport faktiskt.. Dessutom är vi nog ganska chanslösa mot Spanien, men vem vet – Allt kan ju hända när det väl gäller 😉

  2. Fint outfit,kul med koftan fårn din mamma 🙂

    Jag ska se matchen och jag tror vi har en chans mot Spanien.Varför skulle vi inte ha det 🙂 Kram

  3. Sarah: Åh tack, va gullig du är! 🙂 Ja, jag brukade också tycka så, men sen så ändrade jag mig plöstligt och kan inte låta bli att tycka att det är härligt att världen eller europa som det gälle rnu kan förenas i någonting possitivt, sen så önskar jag ju självklart att det var för fred och miljö, istället för en sport, men det är ändå kul med sammanhållningen. 🙂

    B: Tack, ja den gillar jag verkligen. Du har rätt, vi hade ju absolut en chans mot spanien, så himla restsamt med målet i 91 minuten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *