Dagens Outfit!

image973 Onsdag: Åh vilken underbar sommardag! Jobbade först i andra kläder i iskall AC butik men ikväll fick jag möjlighet att byta om till en tunn sommarklänning och äta grillad entrecot i stekande sol på en uteservering vid havet och ha på mig mina nya drömskor från Topshop. Får skriva mer om skorna imorgon. 🙂 Hoppas att ni all har haft en underbar dag i solen!

Svart klänning med vita prickar –HM
Guldörhängen –Juicy Couture
Pärlhalsband –present från mamma
Guldväska –Yves Saint Laurent
Nya kilklackskorna från Topshop

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Ska du verkligen gå o jobba i den outfiten:-) Måste vara jätte roligt att jobba i en butik bland alla snygga kläder! Själv tittar jag ut genom fönstret med jämna mellanrum och längtar efter min lunchpromenad. Är så trött på att sitta inne o jobba, helt ensam bland alla papper! Vill passa på o tipsa dig om en nätbutik som säljer bra underkläder: http://www.timarco.se Jätte bra Calida och Sloggi avdelningar! Ha en bra dag du med! mvh Sanna

  2. Malin A: Åh ja och det ser ut att bli lika fint idag 🙂
    B: Tack sötnos! 🙂 Roligt att höra av dig igen, hoppas du mår bra!
    Sanna: Nej,nej först jobbade jag påklädd som en eskimo i den kalla butiken, men sedan kunde jag byta om till den här outfiten och ge mig ut i solen. Det hade varit lite väl uppklätt för butiksjob hi,hi,hi 🙂 Ibland är det roligt ibland, blir man så fruktansvärt trött på alla otrevliga kunder så det skiftar.Tack för tipset, va kul ska absolut kolla in den 🙂 Ha en jätte bra dag!

  3. Jepp jag mår bra.Har varit iväg ett tag bara 🙂 Hoppas du mår bra?Underbart väder idag!Måste bättra på brännan.Ha en fin dag!Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *