Dagens Outfit!


Hello CityCatDarlings! ; )
Idag håller jag på att förebereda det sista inför fotograferingen imorgon. I sista sekund fick jag reda på att bikinisarna som modellerna skulel ha i sitt 3:e ombyte inte hade anlänt från fabrik än. Typsikt. Men nu har vi valt ut några andra och jag tror att de blir bra de med, men inte lika bra som de första…snyft. : ( En rolig sak är i alla fall att jag igår var och hämtade fantastiska hattar som jag har fixat till fotograferignen. Det är coola Patrik Selling som har ateljé i Göteborg som har skapat dem. Jag besökte ateljen igår -very exciting! Det är alltid inspirerande att hamna i en miljö full av skaparglädje eller hur? Nu har jag plockat och packat det sista. Hoppas bara att vädergudarna är på gott humör. Ni som har kontakter kanske kan lägga in ett gott ord för moi hos dem? ; ) Jag ska ta med kameran och fota backstage och lägga upp dem på bloggen sen, promise!

Vitt linne med brodyr –Paul & Joe Sister
Guldörhängen –Sweet Susie
Bronsarmband –köpt på Kefalonia
Guldhalsband –mammas gamla
Lila skinnväska –Botkier
Jeans –Gina Tricot
Gladiatorsandaler –DinSko

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *