Sommarens Trender!

 (Scarlett är helt rätt i sin coola ballerina look!)
Nu när sommaren har tagit fart på allvar är det några utav vårens trender som lyser igenom lika starkt som solen! CityCat guidar dig genom sommarens hetaste trender så att du vet hur du ska matcha din härliga solbränna och dina beachbabe lockar!

1. FLOWER POWER

(Balenciaga, Missoni, Roberto Cavalli, Stella McCartneyeva Mendes )

-blommorna är över allt i sommar, på klänningar, blusar och kjolar, i håret, ja över allt och trenden har inte klingat av efter vårens hype utan istället växt sig starkare. Allt från småblommiga mönster a la mormors porslin till färgsprakande storblommiga mönster funkar. Att mixa olika blommiga plagg är också snyggt. Du kan med lugn investera i blommiga plagg eftersom den blommiga trenden håller även till hösten!

2.
GLADIATOR GAMES
 
(Gwyneth Paltrow, Carlos Miele, Alberta Ferretti, D&G,Mary-Kate Oslen)

 –gladiatorer och grekiska gudinnor har intagit modescenen och sällan har väl en sko varit så hypad som gladiatorsandalen är just nu. Den syns på var och var annan kändisfot, både med låg och hög klack och i olika spännande material och färger. Draperade klänningar a la grekisk gudinna är hetare än någonsin och är din klänning  både draperad och har assymetrisk skärning som lämnar ena axeln bar så blir du sommarens trendgudinna!

3. ETNO BOHO GIRL
 
(Etro, Balmain, Etro, Topshop, Just Cavalli, Stella McCartney, Matthew Williamson, Angelina Jolie )

 – Afrikainspirerade mönster syns över allt och blandas vilt med influenser från Mexico tillsammans med handvävda band, pom-pom bollar, toffsar, fransar i massor och dekorativa stenar. Indiankulturen sätter sina spår i accessoarer med broderade färgglada indianpärlor vilket är det hetaste heta just nu. Jättelika smycken i naturmaterial hör också till looken. Allt blandas i en bohemisk mix med 70-tals influerade siluetter som svepande maxiklänningar och utsvängda byxor. Köper du upp dig på accessoarer med fransar nu så kommer du att vara glad till hösten då fransarna verkligen exploderar i modet!

4. COOL BALLERINA

(Giles, Louis Vuitton, Miu Miu, Monique Luhillier, Alexander Mcqueen, Minka Kelly i Marchesa, Allessandra Del’Aqua, Eva Longoria)

 -minimala tutuklänningar och vippiga ballerina kjolar syns överallt. Tyll i massor ska det vara både under kjolen, som kjol eller i håret. Alla vill trippa omkring i skira material och ballerina skor och färgerna är pudriga ljusa pasteller. Allt med en lite rockig underton. Tyll syntes även på flera av höstens modevisnignar bla annat hos Alexander McQueen.

5. MARIN MANIA

Chanel, Asos, ankarhalsband, Asos, Christina Aguilera, Blake Lively.

 – Tvärrandiga tröjor, seglarshorts och färgerna rött, vitt och marinblått har åter igen seglat upp som en klar sommarfavorit bland trenderna. Repdetaljer, ankare samt knappar och asseccoarer i guld fulländar looken.

6. Blue Babe

(Natalie Portman i Lanvin, Salvatore Ferragamo, Carlos Miele, Diane von Furstenberg, Stella McCartney, Moschino).

turkos, kleinblått, kobolt, himmelsblått, kornblått och petrol -oavsett vilken nyans av blått du väljer i sommar så är du helt rätt. Turkos matchar du extra snyggt med silver och en lätt solkysst look.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *