Åh att få vara på beachen nu….

image3780 Adriana Lima är verkligen min favoritmodell och när jag såg de här modellbilderna från senaste nummret av GQ fick jag en extrem längtan efter sol och strand. Tänk att få gå omkring på en milslång vit sandstrand när solen stålar och det är ljuvligt varmt i luften För att svalka sig i måste man ligga i vattenbrynet, man är helt fri och utan minsta bekymmer, bara sol och vila åh….suck! Längtar så till Greklands paradisständer på Kefalonia och Naxos! När snön yr utanför fönstret blir jag extra sugen på Missonis underbara nya parfym Acqua som för tankarna till Greklands turkosglittrande klara vatten. Eller vad sägs om den här doftbeskrivningen: bergamont, juicy melon, fresh grapefruit and sensual narcisse; a heart of velvety violet, peony, blue freesia and crisp muguet, and a base of tuscan iris, jasmine and the warmth of the sun hitting the open water. Michael Kors nya parfym Island Capri med dofter av Medelhavet är jag också lite nyfiken på.

(Adrina Lima och Missonis kampanjbild för parfymen Acqua)

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. jag tycker med hon är bland dom vackrast modellerna!Såå snygg.Jag skulle med vilja vara på en strand 🙂
    Låter som prafymen doftar väldigt gott!Måste jag lukta på sen!

  2. Va kula att du också gillar henne, hon är verkligen super snygg! Du är föresten väldigt lik henne måste jag säga. Ja jag ska lutka på demi Tax free på väg till NY kanske blir det ett köp. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *