Dagens Outfit!

image3795 Ikväll har jag varit i Scandinavium och kollat på finalen i isdans i Konståknings VM med mamma. Åh det var så vackert!! Lika vacker är inte direkt bildkvaliteten på dagens outfitbilder, men det är helt hopplöst svårt när inte sambon är hemma. Man kan ju i alla fall se ungefär hur outfiten ser ut. När jag är i New York ska jag köpa en ny kamera, för min gamla gick inte att reparera fick jag precis reda på.Var tvungen att klä mig riktigt varmt efter som jag skulle sitta i en ishall så länge.

Brun polotröja med silverdetaljer –Karen Millen
Svart jeans med strassdekorationer –HPK Jeans
Bruna mockastövlar –Esprit
Silverhalsband -Dior
Svart väska -Bayswater, Mulberry

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Mina kort blir också bäst när maken tar dem och det är ju stört omöjligt utan tidsinställd utlösare.
  Jag var inte på isdansen, men ska på herrarnas i eftermiddag.

 2. Coola jeans!Du har underbart vackert hår!Använder du någon lockktång eller så lycko att du har självlockar?

 3. Evis: Hoppas du hade det trevlig på Herrarnas, ajg tyckte isdansen var jätte vacker. Ja det är inte lätt det där med att ta outfitbilder. 🙂
  Matilda: Tack! 🙂
  B: Åh tack va gullig du är! JAg har självlockigt hår, men om jag bra låter det torka bir det väldigt smålockigt, så jag fönar det lite lätt och låter det torka på på stora varma rulalr sen, som ajg har kpt på eleven, eftersom det är självlockigt så håller lockarna i sig väldigt bra. 🙂
  Asa Eden: Tack för jätte bra tips! Jag hade tidigare en Canon ixus 30 och var väldigt nöjd med den så jag funderar på att köpa en canon ixus i nyare modell, ska kolla in båda i NY.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *