Dagens Outfit!

image3663image3664Idag blir blev jag väldigt sugen på att genast använda den blommiga nya blusen, speciellt eftersom solen strålade(inte för att den gjorde det mer än någon timme,  men ändå) : ) Ikväll är det Topmodel, följer det slaviskt nu sedan jag började arbeta på modellagenturen, Jag delar min arbetstid mellan agenturen och butiken och för agenturen jobbar jag både som modellscout, bokare (bokar jobb åt modellrna) och får vara med och ge stylingidéer till photoshootsen och snart ska jag hålla en kurs för modeller om hur det är att jobba som modell i Asien, eftersom jag har så mycket erfarenhet från det. men jag kan fortfarande bara jobba deltid tyvärr pga av min jäkla sjukdom, men nu får jag göra lite roligare saker än att bara stå i butik i alla fall  : ) Visar outfiten både med och utan kofta, så ni får se hur blusen ser ut. : )
Blommig blus –HM
Kofta i ull och silke –Zara
Svart skinnskärp –Balenciaga
Svart kjol –HM
Strumpbyxor –Falke
Svarta stövlar –Bianco
Träarmband -HM
Plommonlila väska -Botkier

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *