Jag Vill Ha New York Tips!

image3666
New York resan
börjar närma sig och jag försöker göra en plan på vad jag vill hinna se och shoppa. Nu behöver jag er hjälp! Tips på bra butiker, restauranter, nöjen, barer, musikaler, museer, sevärdheter, allt är av intresse!!! Om någon känner till en bra shoppingguide(?) till New York som man kan hitta på nätet skulle det vara toppen! Det spelar ingen roll om du inte har varit i New york, du kanske ändå känner till en toppen butik eller något märke som är bra att shoppa i USA. Jag är tacksam för all tips! : ) ♥

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Century 21 är ett måste, designermärken sjukt billigt. Men reservera flera timmar för detta, det tar tid att hitta de bästa fynden. Ligger precis vid Ground Zero.
    På Payless finns väldigt billiga skor, och har man lite tur kan man göra riktiga fynd. Hittade t.ex. ett par snygga ankelboots för 19,90! Finns lite överallt, t.ex. precis bredvid Macy´s. Ser inte mycket ut, men absolut värt en titt! Victoria´s Secret finns också nära Macy´s, liksom Forever 21. Naturligtvis skall man kolla in Barney´s, Saks och Bloomingdale´s. Lönar sig att köpa amerikanska kläd- och sminkmärken som Guess, Tommy Hilfiger, Clinique osv – mycket billigare priser!

  2. broadway i Soho är fylld med massa härliga butiker i alla prislägen underbara stevemadden,den bästa sephora i stan, urban outfitters, victoria secret,intermix, bloomingdales,aldo,min favorit extaza billigt. köp benefit smink och shu umeras ögonfransböjare. Missa inte heller Henri Bendel som nänmns otaliga gånger i Gossip girl det är vackert när man kliver in där, lite dyrt men värt en titt.
    Köp Redken Shampoo i vanliga affärer hur billigt som helst. Missa inte Bryant Park ta med fika och sitt och kolla på folk i den mest uppstyrda parken jag sett. Åk över till Brooklyn och titta hur vakert Manhattan är från andra sidan. Hoppas det var lite användbara tips.

  3. Ananasmojitos i baren på Gramercy Park hotel får absolut inte missas! Baren på Hudson hotel kan också varmt rekommenderas. Varm choklad från Starbucks med ”smuggelkonjak” medan Du åker häst och vagn i Central Park. För lyxigare shopping (förutom de stora varuhusen) stosa längs Madison avenue. Underbar fönstershopping (om inte annat)och området är väldigt mysigt med lite lägre fina byggnader. Ha en härlig resa!

  4. Marc Jacobs affär i Soho måste du gå till! Den är jätteliten och har en massa roliga småplock saker som inte alls är dyra. Dessutom har de Protect the skin youre in tröjorna av alla modeller!!!
    Bleecker st tror jag gatan heter 405 eller något

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *