Mulberry Mabel kändisarnas favorit!

image3731
Jag älskar Mulberrys väskor, de är som konstverk för mig och min Bayswater följer mig vart jag går. Kändisarna gillar också Mulberry och den populäraste modellen just nu är Mulberry Mabel som har synts på Kate Bosworth, Lindsay Lohan, Kate Moss och Sienna Miller. Jag tycker att Mulberry Mabel i lackat läder är den absolut läckraste och skulle gäran vilja ha den lila. Kate Moss gillar även Bayswatern och har den både i både det klassiska darwin skinnet och det exclusiva krokopräglade gröna skinnet. Net-a-porter har precis fått in en guldig Mabel som säkert kommer att sitta på många fashionistas armar i StTropez i sommar!

(Mulberry Mabel och Kate Moss med Mulberry Bayswater)

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *