Dagens Outfit!

image3728 Tyckte ni rätt låt vann igår? Vad tyckte ni om kläderna? Jag hejade på Sibel och Sanna Nielsen och Charlott Perelli och tyckte vilken som heslt av dem kunde vinna. Hero är ju verklign en riktig schlagerlåt! BWOs låt var också riktigt bra. Charlott Perellis klänning får i vilket fall 10 poäng av mig. Supersnyggt silverglittrande fodral, mycket lik Roberto Cavallis "guldklänning" i formen. Linda Bengtzings klädval var ingen hit.
Skinnjacka –HM
Topp –American Apparel
Kjol –Topshop
Skinnväska –Mulberry
Leggings –Lindex
Knästrumpor –HM
Stövlar –Björn Borg

Du kanske också tycker om

8 kommentarer

 1. hej på dig !

  är du inte medlem i gratisbio ännu ? isåfall tycker
  jag att du ska bli det nu. gratisbio är en sajt som
  många andra kan tyckas. de säger man får gratisbio
  biljetter och gratis present kort på affärer så som
  kicks hm vero moda åhlens stadium och en massa mer.
  visst tänkte jag och blev medlem. men vet ni vad ?
  nu sitter jag med present kort för 700 kronor. det enda man behöver göra är att samla poäng genom att bli medlem på olika sidor, att värva en massa vänner och liknande. hur bra är inte de ? detta är helt gratis och man får såna
  otroliga erbjudanden hela tiden. på hemsidan finns
  en massa recensioner så där kan du läsa om hur bra
  det är. även kort på en massa personer med sina checkar. så bli medlem du med 🙂 det skadar aldrig
  och ge något en chans har jag nu förstått 🙂

  här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=27211

  Om du använder länken ovan får du 75 poäng i välkomstpremie =). Ha de gott!

 2. Jag ska inte skriva om någon gratis bio 😉

  Jag tycker Sanna eller Bwo skulle ha vunnit.Först tyckte jag Charlotte men sen tröttnade jag på det dels för att hon var segertippad.
  Snygg skinnjacka du har 🙂 Min från La redoute är skickad nu så hoppas den sitter bra!Är ju dags att dumpa vinterjackan snart 🙂

 3. Tycker Charlottes låt är helt okej, men den vore lite mindre intressant om det inte var för scenshowen – riktigt riktigt snyggt! Sannas ballad var alldeles för tråkig och traditionell för att gillas av mig medan Sibels ballad kändes ny och fräsch 🙂 Sanna borde ha burit klänning istället 🙂

 4. B: Hi,hi va bra! ;)Ja Sanna och BWO var också riktigt bra! Jag gillade Charlotts shownummer, snyggt med det svart-vita i början och så gillar jag blin-bling micken och silverklänningen ;)Men jag verkar också vara den enda i typ hela Sverige som gilalde Carolas och Andreas låt :)Va kul att din skinnjacka är på väg! Hoppas du blir nöjd med den! :)Stor Kram!
  Adriano: Ja jag röstade också på Sibel, vilken röst och vilken inlevelse hon har och sååå vacker! 🙂
  Sara: Tack, va glad jag bir att du tycker det! 🙂
  Sarah: Ja jag håller med dig, scenshowen gör mer än halva grejen!OCh jag tyckete också att Sannas klädval var lite trist. 🙂
  Emmamaria: Tack! 🙂 Ja, jag är också glad att hon vann, det känns som att hon kan representera Sverige på ett bra sätt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *