Shopping i New York!

Tusen tack till alla som har tippsat om shopping och aktiviteter i New York!!
image3762
Nu börjar shoppinglistan att ta form
. De här butikerna skulle jag vilja hinna med att besöka:
AMERICAN APPAREL bas tees, kankse en summer shirt, en solgul topp, kanske vågar jag mig på en sån här men troligtvis blir det en till U neck dress.
SEPHORA: –
påfyllning av bästa skönhetshemligheten, från coola L.A. märket Benefit och kanske en sån här, den här skimmer krämen är en kändisfavorit som jag skulle vilja testa och jag ska absolut köpa det här ögonbrynskitet, och viktigast av allt en Shu Uemura ögonfranstång. Miss B har tipsat mig om den här härliga serien från Laura Mercier som jag absolut ska spana in och så funderar jag på att testa id bare minerals makeup.
VICTORIAS SECRET: Här kommer jag nog att spendera en hel del tid : ) Den här BHn skulle jag vilja pröva och jag ske leta söta pyjamaser, nattlinnen och morgonrockar.
CENTURY 21– här kan jag förhoppningvis fynda designer kläder till superpriser!
JUICY COUTURE-Minst ett nytt Juicy set ska inhandlas, det här rosa är fint!
FOREVER 21 -billiga trendiga kläder och accessoarer ska shoppas här.
HENRI BENDEL -Här shoppar tjejerna i Gossip Girl så det vill jag ockås göra! 🙂
INTERMIX  -Här ska jag drömma mig bort bland vackra designer prylar, tänka om man kunde ha råd att köpa tex den här eller de här!
SCOOP
Sofi Fahrman rekommenderar shopping här.
CHANEL lyxbutiken nummer ett måse jag få se.
PRADAhoppas jag hinner hit och får se alla underbara väskor i verkligehten : )
MARC BY MARC JACOShär hittar man massor av små roliga Marc Jacobs prylar
TIFFANYS klassiksa juveleraren kan man ju inte missa, skulle gärna vilja ha ett klassiskt armband och vem vill inte ha en sån här?!
SAKS
& BERGDORF GOODMANlyxvaruhus som bara måste ses!
OPENING CEREMONY -Om jag får möjlighet vill jag också besöka den über coola kändisfavoritbutiken.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Det är lite tråkigt att du bara tänker på shopping när det gäller NY när det finss såå mkt annat att göra också jag skulle inte kunna åka dit utan att se på Frihetgudinnan eller kanske gå på en teater men du kanske har planerat att göra något sånt med ….

  2. ^^till Vanessa,bara för man skriver om shopping betyder det inte att man bara ska shoppa.Men vad är det för fel på det egentligen?Dollarn är låg så jag skulle kunna åka dit bara för att shoppa.

  3. B: Tack för ännu ett bra tips, du har verkligen superkoll! 🙂 Lite mer färg i ansiktet skulle inte vara helt fel ;)Kram!
    Hanna: Ja det ska verkligen bli härligt, längtar! 🙂
    Vanessa: Som jag skrev i inlägget så är detta shoppinglistan. Självklart ska jag först och främst se staden och så mycket historiska så väl som moderna sevärdheter som möjligt, jag håller på att läsa på om dem för fullt i guideböcker, men skrev om shopping här på bloggen eftersom det är en modeblogg jag skriver. Och som Miss B påpekade är dolalrn så låg nu att man verklgien får passa på att shoppa i New York. 🙂 Jag tar gärna emot tips på andra roliga aktiviteter i New York!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *