Dagens Outfit!

image4000
Och dagens köp! Kunde inte motstå den här blommiga chiffongklänningen från Gina Tricot! 249 spänn-crazybilligt, den är verklgien en liten trendig sommardröm. Så idag firar jag in våren med blommig sommarklänning. Trevlig 1 maj allihop!
Blommig klänning –Gina Tricot
Strumpbyxor –Victorias Secret
Stövlar –Esprit
Väska –Botkier
Armband –Tiffanys

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Hejsan! Min blogg handlar en hel del om ätstörningar, om
  hur man tar sig ur det osv. Svarar på frågor som folk skickar på mail etc. Om du har några egna erfarenheter eller bara åsikter, så tala gärna om dem 🙂 / ems

 2. Åh vilken fin klänning!Du passar jättebra i den,somrig och fin 🙂 Armbandet är ännu finare på!
  Ha en fin dag!Kram

 3. Sandra: Åh tack! 🙂
  Em-Pem: Va bra att du ägnar tid åt att hjälpa dem som drabbas av ätstörningar! Jag tror att behovet av hjälp är väligt stort och att det är vansinnigt många tjejer och kilalr som mår fruktansvärt dåligt. Medias och samhällets enorma presss på hur man ska se ut är fullständigt vansinnigt och gör mig både förtvivlad och fruktansvärt arg. Jag har inga egna erfarenheter av ätstörningar men jag ska absolut hänvisa till din sida och din mail om jag stöter på personer som är i behov av hjälp och stöd.
  Jelena: Va roligt att du gillade klänningen och armbandet!! 🙂
  B: Tack va kl att du gillade klänningen, jag tyckte också att den kändes så romantisk och sommrig. Ja jag gillar mitt armband mer och mer. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *