Dagens Outfit!

image4220image4219
Det är sommar! Ja nu kan man nog officiellt säga att det är sommar. Termometern visar över 20 grader i skuggan. härligt! : ) Idag ska jag sitta i juryn för en casting till en modevisning som ska hållas i höst. Modevisningen anordnas för att ungdomar ska få ett roligt projekt att arbeta med över sommaren och jag ska vara med och välja ut modellerna som ska gå på catwalken. Kanske hittar jag någon som kan platsa i modellagenturen också : )

Kort skinnjacka –HM
Blommig chiffongklänning –Gina Tricot
Svarta kilklackar –Topshop
Armband i form av en orm-Cocoo
Silverarmband med hjärtberlock –Tiffanys, New York
Svart klocka med skinnarmband GUESS
(Mulberrys Bayswater passade bra till)

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Jag sitter och funderar lite över detta med castingar. Du har ju förklarat att på den argenturen du jobbar för finns det en minsta-BMI-gräns. Hur är det åt andra hållet? Tar ni emot tjejer och killar som har normalt BMi också, eller ligger alla på gränsen till att vara undernärda? Och vad tittar ni på i övrigt?
    Jag är inte intresserad själv, men det skulle vara kul att höra vilka egenskaper som ni har i eran ”mall”, om du förstår vad jag menar :).

  2. Erika: Normalt BMI är det som vi eftersöker och vill ha! Alltså varken underviktig eller överviktig. Men vi tar även in plussize modeller som har lite för högt BMI eftersom det finns massor av vackra plussize kvinnor. I Tyskland och Sverige vill kunderna ha normalstora tjejer och killar. Men i Italien, Frankrike, Grekland och Asien är de tyärr fortfarande inne på ett väldigt smalt ideal. Vår agentur eftersöker tjejer med bystmått, midjemått och höftmått som ligger så nära 90-60-90 som möjligt. Längden 170-181 cm. Hittar vi tjejer som inte har dessa mått men ändå blir bra på kort och har ett tilltalande eller speciellt utseende så tar vi in dem som reklammodeller. Är du intresserad av modellyrket tycker jag aboslut att du ska pröva att söka till några agenturer. De flesta har ansökningsformulär på sina hemsidor där man kan ladda upp bilder direkt. Tänk på att ladda upp bra bilder så har du mycket större chans. Många unga tjejer skickar in foton tagna med webkamera i bara underkläderna där de försöker se sexiga ut. Be en kompis fota dig mot en vit vägg, en ansiktsbild och en helfigursbild är allt som behövs. Det absolut vitktiaste är att man gillar att stå framför kameran och vågar släppa loss. Plus att man kan vara representativ för agenturen och trevlig. Har du fler frågor om modellyrket får du gärna kontakta mig på citycatwalk@hotmail.com Kram!

  3. Tack för ett utförligt svar. Det känns kul att du tar dina läsares frågor på allvar. Då blir det extra kul att läsa din blogg. Trevig helg!

  4. Atthadetgott: Tack, va gullig du är!
    Erika: Tack, va bra att du fick ut något av mitt svar, det är bara roligt att få frågor, det gör bloggen intressantare och roligare både att skriva och för läsarna. Kram!
    Cindy: Tack, ja det är kul att mixa något sött med något salt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *