Bakom kulisserna på fotograferingen!

image4217 (Makeupartisten fixar modellens wet look till bikinibidlerna och sminkar modellen med vaselin som bas för dekorationsstenar).

Hej! Var lite tyst från mig igår, har jobbat så mycket. Här kommer i alla fall lite bakom kulisserna bilder från fotograferingen som jag stylade. Jag vet inte vilka som kommer att gå i produktion (vet inte vilka jag får visa här innan de kommer ut) så jag visar er inte hela bilderna, utan bara outfitsen som jag stylade, så att ni får se mitt sytlistjobb, he,he. Eftersom jobbet var så snabbt påkommet har jag fått använda en del av mina egna kläder och skor. " shoes stylists own" som det brukar stå i modereportage, blev det alltså : )
 
1. Kolla in den juvliga Valentino väskan-den ville jag ha med mig hem!
2. Bohemchic med mycket accessoarer och fransar, fransar, fransar! : )
3. Uppdaterat 80-tal i en sexig look
4. Discodiva i paljetter och skinn( dress and shoes stylist own, he,he)
5. Vårens solglasögon

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Åh vad roligt! Kanonsnyggt tycker jag, och jag hoppas du du själv är nöjd :). Jag tycker mig känna igen din paljettklänning där på bild 4?
    Kramar

  2. Erika. Åh tack darling! Ja jag känner mig ganska nöjd med resultatet med tanke på den begränsade tiden och ja, he,he det är min paljettklänning och mina lacksandaletter.;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *