Gisele sopar (röda)mattan med de andra kändisarna!

image4043
Wow, jag vet inte vad jag blir mest imponerad av Giseles fysik eller klänningen, tillsammans är det en otrolig kombination i alla fall. Gisele var en av de många kändisar som deltog i Costume Institute Galan på the Met i NYC och jag måste säga att än så länge är hon min favorit. Klänningen från Versace sitter som gjuten på hennes vackra kropp och den ljusa färgen är ljuvlig mot hennes gyllenbruna hy. Jag förstår att hon ler, det finns liksom bara en GiseleHela listan med betygssättning på klänningar, hår och makeup kommer imorgon!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Ja jisses henes kropp är ju bara helt overklig..fast det kanske den är också, nu när jag tänker efter…allt är nog inte äkta där, men ändå-det finns ingen annan som ser ut som Gisele 🙂

  2. Nu kommer jag val fa en snyting men jag tycker att hon ar lite vulgo. Vi VET att hon har en kropp som en gudinna men tuttarna kan val sitta inne i klanningen for det.
    Ps. ar inte mycket for det ”avkladda” modet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *