Trendspaning -Gladiatorsandaler!

image4031
(Nicole Richie, Nicky Hilton, Aslee Simpson och Jennifer Connelly i hetaste skotrenden)

Vi såg dem redan förra sommaren men i vår har trenden verkligen exploderat! Gladiatorsandalerna sitter på varenda kändisfot och vi vill inte vara sämre. Galdiatorsandalen är ett bekvämt modemåste, vilket aldrig är fel! : ) Den kan matchas klassiskt med gudinneinspirerade sommarklänningar i bästa grekisk gudinna stil men den är också läcker att kombinera med söta sommarklänningar eller jeansshorts. Balenciaga visade helt klart de mest avancerade varianterna men det finns både knälånga, vadlånga och låga galdiatorsandaler att välja mellan. Klackarna varier också i höjd och en gladiatorsandal med hög klack är supersnyggt till festen. Om ni gillar de vadlånga gladiatorisandalerna så se upp för kasslereffekten och se till att remmarna inte sitter för hårt. Den låga gladiatorsandalen är defenitivt mer smickrande för benen än den vadlånga. Svarta och bruna är i skinn är det mest klassiska men galdiatorsandeler i metallicfärger, turkost eller med dekorativa stenar är super hett just nu!
 (Olsens, Hilton, Paltrow och SJP i galdiators)

1. Låg brun modell i skinn från Ellos
2.
Basic i svart från Asos
3. Dekorativa stenar och kilklack från Miss Sixty
4. Vadlång i grått från Asos
5. Färgglada från Miu Miu
6. Metallicfärgade från Giuseppe Zanotti
(7. Även Din Sko har fina varianter)

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Roligt inlägg! Jag behövde verkligen lite tips på snygga sandaler, så detta kom väl till pass. Tack!

  2. Asa Eden: Ja precis, ha,ha jag tyckte också de var fula förra sommaren och nu tycker jag plötsligt att de är hur snygga som helst tom lite sxiga…:)
    Erika: Åh va roligt att höra!! Det är så kul att kunna inspirera med mina inlägg. Hittar du några extra snygga gladatorisandaler får du tipsa mig, jag är också på jakt, kanske blir någon av dessa. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *