Dagens Köp!


Jag hade en värdecheck som gick utHM igår, så jag var "tvungen" att utnyttja den.  : )Jag tog 2 steg in i butiken innan jag hittade något som jag absolut ville ha. Den perfekta koftan som ser ut som en liten jacka med mässingsknappar. Jag behövde inte ens pröva den, visste att den skulle varar perfeket bara genom att titta på den och det var den. De är ganska små, jag brukar välja strlk 36 men jag tog en strlk 38 och den passade jätte bra. 

(Had to have this cardigan from HM that looks like a little jacket with brass buttons)

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. ATTHADETGOTT: Roligt att du tyckte det!

    B: Åh va kul att du tyckte det! Kram!!

    EMELIE: va rolgit att du gilalde den, hoppas att du hittar den, den är från Divided som sagt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *