Spara eller Slösa?

Nu finns en fin variant på kändisfavoriten och to die for armbandet Hermes Collier de chien hos Kyss Johanna för 250 kr, äkta skinn,  vilket kap!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Wow!SUperbra tips!Jag klickade hem det där fort som en galning nu haha.Så jag hoppas det kommer på tisdag 🙂 Fyller år nästa vecka så det blev en present till mig själv 😉 Kramis

  2. Karin: Ja visst är det, både klassiskt och rockigt på samma gång, love!

    Rebecka: Åh vad kul att du köpte det, jag var så nära, så nära att klicka hem det för det lär ju sälja slut direkt, men jag har lovat mig själv och min sambo att inte köpa något den här månaden, så jag fick sätta mig på mina händer för att kunna låta bli. 🙂 Hoppas det finns kvar när shoppingförbudet är över!!! Vad kul att du fyller år nästa vecka och jag brukar också köpa presenter till mig själv, ganska många, ha,ha, fast jag slår inte dem förstås… : ) Tusen kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *