Dagens Outfit!Hello CityCat Babes!
Idag var det plötsligt 10 plusgrader när jag vaknade. Skönt att inte behöva se ut som en extra vadderad Michellingubbe men lite tråkigt också eftersom det kändes så juligt och vintervackert när det var minusgrader. Hur som helst så har jag jobbat idag, ingenting speciellt som har hänt och nu är det snart dags att äta middag och sedan ska jag kolla in när Room Service stylar om hemma hos Klüft. Idag har jag på mig nya leggings med svart spets i sidan som jag beställde från Asos. De är one size och väldigt mjuka och stretchiga, blev nöjd. : )Hoppas ni har haft en skön onsdag så här långt! CityCat Kisses!!

Svart kavaj -Bruuns Bazaar
Grå topp -Björn Borg
Svarta leggings -Asos
Ankelboots -Wedins
Lila väska -Botkier
Statement halsband -ärvda pärlor från min gammelfaster har jag satt ihop med ett pärlsmycke från HM, jag vet det får man nästan inte, he, he men resultat blev lite Lanvin inspirerat tycker jag. : )

(Black blazer from Bruuns Bazaar, top from Björn Borg, new leggings from Asos, ankle boots from Wedins, bag from Botkier and the statement necklace is a mix of vintage pearls and HM jewlery. : )

Du kanske också tycker om

17 kommentarer

  1. IDA: Åh tack, va glad jag blir! 🙂

    KÄTHE: Åh tack, va kul att du tycker det och va roligt att få besök av dig här på bloggen! 🙂

    ATTHADETGOTT: Tack!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *