Dagens Outfit!Fredag! Detta hade jag på mig igår men jag han inte mer än ta bilderna så fick jag en smärtattack och fick lägga mig i sängen, suck. Idag har lillebrorsan födelsedagskalas så jag hoppas verkligen att jag hinner bli bättre tills ikväll. Jag såg på Idol igår ändå och OMG va bra Kevin är, jag har nog aldrig sett någon med sådan äkta inre glädje som bara lyser. Många boyband killar försöker ju fakea det där, men lyckas inte så bra eftrsom det inte är äkta. Jag hoppas att Kevin vinner. Fast å andra sidan så är det ju inte så bra att vinna Idol, det brukar gå bättre för 2:an så frågan är vilken plats som är bäst att komma på om man ska få se honom som artist. Å andra sidan verkar den här juryn ha bättre kontakter i skivbranschen. Roligast var ju ändå det hysteriska anfallet hos Joans fans, jag har inte sett något sådant förutom när man kollar på gamla filmer från Beatles tiden. : ) Har ni någon favorit?

Röd klänning -Gina Tricot
Ullstrumpbyxor-Falke
Ankelbots -Monki
Halsband -Disney Couture
Cardigan -HM
Paljettväska -Yves Saint Laurent

(Today I’m wearing this: red dress from Gina Tricot, tights from Falke, necklace from Disney Couture, cardigan from HM, clutch from Yves Saint Laurent).

Du kanske också tycker om

8 kommentarer

 1. Jag har jättesvårt för Kevin. Inte som person, han verkar jättegullig, men som sångare. Förutom att jag inte är något stort fan av hans röst så tycker jag att det blir lite för mycket kopierande när han uppträder. Som igår – med Micheal Jackson-movesen. Och sen är det väl just den där boybandstilen jag inte gillar.. Lite för "poppig" och han väljer alltid sönderspelade låtar på fredagsfinalerna 🙂 Jag tycker Robin har växt annars..:)

  Fin du var förresten! 😀

 2. Ja just det, Johans fan – Hahaha ;p Jag var tvungen att sätta händerna för ansiktet, så pinsamt tyckte jag att det var ;p Helt galet..

 3. Så himla fin och snygg du är!Jag gillar Kevin för att han verkligen älskar det han gör och som du säger är han äkta!Ja Johans fan igår var lite sjukt!Kram

 4. PETRA: Tack, va gullig du är!

  SARAH: Tack, :)Ja jag burkar inte heller gilla boybandstieln och först tyckte jag att han bara ville smöra, men ju fler Idol jag sett desto mer har jag gillat honom och nu tycker jag att han är helt fantastisk. Håller med om att Robin har utvecklats väldigt mycket, han verkar vara en sådan fin kille. Ja hjälp det var riktigt pinsamt med Johans fan. 😀

  ATTHADETGOTT: Tack va du är gullig, ja det är ingen gång det känns så jobbigt att ha så här ont som när man vill finnas där för sina nära och kära och inte kan.

  B: Åh tack, jag blir så glad, du är världen goaste! Ja, he,he det var helt crazy med Johans fans. Va kul att du också gillar Kevin han och Anna har varit mina favoriteer ett bra tag nu, tyckte det var så synd att Anna åkte ut, henne skulle jag gärna vilja höra på skiva sjungande låter som passar hennes röst och stil. 🙂

  IDA: Tack, ja jag håller med, en sådna lysande inre glädje och lycka över att få sjunga var det längesedan jag såg hos någon.

  EMELIE: Nej den är från Divided avdelnigen. Tack för omtanken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *