Dagens Outfit!


Hello CityCatBabes! Hoppas att ni har haft en bra fredag så här långt! Jag ska nog mysa hemma nu i soffan framför Idol med god mat. I övrigt har jag jobbar idag och nu lekar jag Balmain framför kameran, he,he. Jag gillar looken med skinnbyxor och glittrig paljetttopp tillsammans som här i Balmains höstkollektion. Jag föredrar att skinnbyxorna är smalal hela vägen speciellt eftersom min paljetttopp har mycket volym, så blir det lite bättre balans i outfiten än om man har både vida skinnbyxor och vid topp. Önskar er en super härlig fredagskväll! CityCat Kisses!!!

Skinnbyxor –Gestuz/Asos
Silvrig paljetttopp –Modströms/Nelly.se
Skinnarmband –köpt på Santorini
Ankelboots –Wedins

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Åh vad fin du är :)Ditt hår är så himla snyggt med!Själv sitter jag här med platt hår och är trött 🙂 Ha en fin fredagkväll!Kramar

  2. B: Tusen tack, vad glad jag blev för din kommentar! Tror inte ditt hår kan se platt och tråkigt ut du har ju världens vackraste hår. Kram på dig!!

  3. ERIKA: Hej!!! Har saknat dina kommetarer här på bloggen!! Tusen tack vad du är gullig, kramar!!

    PETRA: Tack! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *