Hyllning till kvinnokroppen!


Att visa topplessbilder hör ju inte direkt till vanligheterna i min blogg, men jag satt och letade efter bilder till en poseringskurs som jag ska hålla och hamnade i Kate Moss portfolio på nätet där jag hittade den här bilden. De flesta topplessbilder kan ju vara rent av kvinnorförnedrande idag och uppmuntrar till plastikoperationer. Men den här bilden är allt annat än det tycker jag, som en riktig hyllning till kvinnokroppens skönhet och en naturlig byst. Kate Moss är ju en av de få stora stjärnor som faktiskt inte har silikonbröst även om hon kanske på andra plan inte är världens bästa förebild. Det är mycket vackrare med en naturlig kropp tycker jag oavsett om den är, kurvig eller rak, stor eller liten, lång eller kort än kroppar som är förvrängda med onaturliga proportioner genom plastikkirurgi. Här är det tydligt att fotografen vill framhäva skönhet och kvinnlighet, hon ser nästan ut som en staty av en gudinna. Ljussättningen är magisk! Fantastiskt vackert tycker jag!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. PETRA: Va roligt att du också tyckte det, jag blir ju lite yrkesskadad av att sitta och stirra på modellbilder hela tiden, så inte alltid säkert att andra förstår vad jag pratar om, men det gjorde du! Kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *