Pyjamasen är här!

 

Nu har jag fått min leopard pyjamas som jag beställde från Asos tillsammans med lite andra små godbitar som jag ska visa upp senare. Jag valde en size 12 som skulle motsvara medium. Jag kan rapportera att linnet är ganska kort och både linnet och byxorna krymper rejält på längden i första tvätten i 40C så jag är glad att jag valde den större storleken. (Jag tvättar alltid kläderna först innan jag använder dem, om de ska vara närmast huden, eftersom jag vet hur mycket kemikalier det är på nya kläder). Kvalitén är jätte härlig och känns som mjukaste bomull (det är viscose), leopardmönstret är verkligen jätte fint och den är superskön att sova i betyget blir ändå väldigt bra!

(My new pyjamas with leopard details from Asos is really comfy and cute, though the top is quite short so I’m glad that I chose a size 12)

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. OK, bra att veta eftersom jag själv brukar ha stl 12 hos Asos. Snyggt var det, men jag gillar inte när de är så där korta (inte på mig alltså).

  2. IDA: Va roligt att du tyckte det 🙂 Ja den var jätte bekväm och fin att lounga runt i på förmiddagen också. 🙂

    PETRA: Nej jag gillar inte heller när linnen och toppar är korta, i sovkläder är det ok, men inte på vanliga kläder man har på dagen, då går man bara och drar i toppen hela tiden. Det här linnet klarar sig precis. 🙂

    ALEXANDRA: Va kul att du också tyckte den var fin, det är verkligen underskattat att ha sovkläder som man trivs i tycker jag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *