Superfyndat skor från Paris Second Hand!

Rouje och Drömmen om Paris.

Hello Citycatbabes! Måste bara dela med mig av mitt senaste second hand fynd. Sedan jag var i Paris i höstas och blev förälskad i staden, modet och de supersnygga parisiskorna så har jag varit smått besatt av Paris-märket Rouje. Skapat av en verklig Paris-it-girl Jeanne Damas. De flesta månader av året är min stil lite mer rockigt blandat med klassiskt men på sommaren blommar den ut. Då vill jag bära småblommiga vintageinspirerade klänningar, blusar med spets och brodyr, 70-talsinspirerade jeans, en flätad väska på armen och espadriller på fötterna. Röda läppar och håret a la Brigitte Bardot. 🙂

Spara eller Slösa.

I år har Rouje en modell av espadriller (espadriller är ju ett måste om du ska orka gå omkring i Paris en hel dag på sommaren) i rött med öppen tå och knut. (HÄR). De är lite lägre än de jag har hittat och helt röda, men ändå lika som bär. Espadrillerna från Rouje kostar 1000 kr (och jag hade så klart helst köpt dem) men när jag fick se de här väldigt liknande skorna från ett annat paris-märke för 35 kr så slog jag till direkt. Och vilket kap, man kan inte se att de är använda, mockan är ljuvligt mjuk och de är skönt uppbyggda under trampdynan, underbara helt enkelt. Jag gillar också Castanier, de har väldigt fina espadriller. Se nedan.

Garderobsrensing  & Second Hand.

Jag fyndade dem second hand hos Sellpy och där man kan verkligen göra fantastiska kap, som tex. vintagesolisarna från Chanel som jag köpte till Barbadosresan HÄR. Jag har nyss också fyndat två klänningar från Rouje second hand som är på väg till mig. Jag har även själv skickat in 3 stora kassar med kläder, skor och väskor som säljs på Sellpy just nu för galet låga priser. En hel del har redan sålts så skynda fynda. 🙂 Mina plagg hittar du HÄR. Jeansen från Anine Bing är höga i midjan, de har satt dem alldeles för långt ner. Kjolen från Alexander Wang är underbar, i tjock härlig jersey. Klänningen från Nakd är min favorit, men tyvärr var den lite för stor så jag säljer den istället. Ljuvligt tjockt, tungt tyg i den med och klädda knappar hela vägen. Och det finns massor mer fint att fynda om ni kikar in HÄR! Ha en underbar dag! Citycatkisses!

Fler fina espadriller.

 

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *