Angelina genom Brad Pitts ögon!

Omslaget för det omtalade nummret av W Magazine med bilder av Angelina Jolie som Brad Pitt har fotograferat, har precis kommit ut. Här är en bild där hon ammar en av de nyfödda tvillingarna. Det ska bli intressant att se Brads fotokonst och spännande att få en inblick i denna speciella familj med 6 små barn. Vissa kan nog tycka att det är över gränsen med en mamma som ammar sitt barn på bild, ett ämne som brukar röra upp känslor i verkliga livet. På den här bilden tycker jag dock bara att det ser vackert och naturligt ut. För det är ju så oerhört vackert och faschinerande att vi kvinnor kan ge liv.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vacker bild. Hade du inte sagt något hade jag aldrig lagt märke till att hon ammar.. det är väldigt diskret, förstår inte hur det kan uppröra någon.

  2. Petra: he, he ja precis, de speglar varan i total skönhet. 🙂

    Malin: Nej det förstår verkligen inte jag heller, men i USA är det tydligen många som tycker att det är "fult". Konstigt.

    B: Ja hon är verkligen vacker på den här bilden, man ser mamma lyckan stråla samtidigt som hon ser lite trött ut som en nybliven mamma gör. Roligt att se henne så som henens familj ser henne, även om det är roligt att se henne gala klädd på rödamattan också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *