Dagens Outfit!


Idag bestämde vi oss för att gå en promenad och andas lite frisk luft (hur frisk den nu är) vi bor ju mitt i stan så vi gick till Nordstan och jag hämtade ut min klocka som varit på lagning i 3 månader för att jag itne orkat dit och hämta den och så köpte jag även a little something. : ) Ja hurra jag fick shoppa. Men fy va konstigt det kändes att vara ute bland massa folk och trängsel och köer och  massa musik och den galna ljudvolymen inne i Nordstan. Finanskrisen märkes inte direkt än om man säger så. ; ) Jag fick genast mer ont och minn äskling fick ont i huvudet så vi gick tillbaka hem ganska snabbt. Men nu har jag i alla fall varit "ute", he,he och shoppat, yes!! : D Fick äntligen tillfälle att ha på mig min nya hösttopp från Miu Miu som jag köpte i sommras.  : ) Jag gillar verkligen de rika detaljerna på axlarna och ärmarna, som små volanger och helt ljuvlig kvalitet att ha på sig, kul. : ) Ska ni kolla på Stjärnorn på is eller fotbollsmatchen Sverige- Portugal? Någon därute som tycker Christiano Ronaldo är het? ; )

Lila topp -Miu Miu
Jeans -Sass & Bide
Overkneestövlar -LaRedoute
Lila skinnväska -Botkier
Guldhalsband -vintage Chanel
Armband -Tokyo Jane , CCSkye
Babmbooörhängen -köpta i New York
(Utomhus skinnjacka och ullkofta, båda från Zara)

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Vilken fin topp :)Du ser så glad och vacker ut jämt på dina bilder!

    Ja han är så snygg 🙂 Det gjorde inget att Sverige spelade lite dåligt, hade iallfall lite att titta på eller vad säger du 😉 Kram och ha en super fin söndag!

  2. Petra: Ummmmm, det låter riktigt gott. För mig blev det fotboll tillsut i alla fall, med havreglass, inte lika gott, men ändå 🙂 Såg Rafael Edholm åka i pausen, han var riktigt bra!! 🙂

    B: Ha, ha jag precis håller med, höjde defenitivt kvaliteten på matchen!! ;)Tusen tack för den fina komplimangen! Hoppas att du hade en skön söndag och att måndagen blir bra!! Massa kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *