Bakom kulisserna på fotograferingen!1. Makeupartisten lade grunden till makeupen i förväg i studion men inför varje ny look fick bagageluckan fungera som makeupstudio. Här sotar makeupartisten modellens ögon inför fotograferingen av en rockig look.
2 & 3. Det gäller att hitta rätt miljö för varje look. Här är platsen där vi fotade rocklooken och det blåste sjukt mycket! Modellen skulle ha bar överkropp och skinnjacka och höll på att frysa ihjäl medans fotografen hade all möda att hålla softboxen på plats. Vi fotade höstlooken med mysig kofta och halsduk med havet och det magiska ljuset som bakgrund. Krusningarna på vattnet  och den stora båten kommer att utgöra en supercool bakgrund till kläderna.
4 Fotografen, modellen och modellens flickvän tittar på bilderna som vi precis har tagit och modellen ser nöjd ut över reslutatet. : )
5. För den sista looken som jag kallade "kinky busienssman" bar modellen en sjukt snygg kostym från KENZO, en lysande grön slips, med matchande ögonmakeup och svarta skinnhandkar. Ser konstigt ut i verkligeheten men kommer bli superläckert på bild. : )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *