Gårdagens Outfit!

Det var en sån jobbig och stressig dag igår så jag hann inte lägga upp dagens outfit. Jag hade gett mig fasiken på att jag skulle klara stylistjobet igår och jag lyckades. Men jag blev så trött och fick så ont att jag somnade med kläderna på kl 8 på kvällen. Jag är glad att jag gick ändå för det blev helt fantasitska bilder och det var så roligt att få se sin vision bli verklighet. Detta hade jag på mig, men när vi fotade ute blev jag tvugen att ta på mig värsta vinterkappan och nya pälsmössan för att det blåste så. Modellen var jätte duktig och hela teamet funkade jätte bra tillsammans så man får väl säga att det blev lyckat trots att jag mådde så dåligt.Även om jag önskar att jag hade fåt tha en bättre dag just igår.

Superman tee –köpt i New York
Svart linne –Björn Borg
Nitskärp –vintage
Stupörsjeans –HPK Jeans
Ankelboots –Wedins
Skinnarmband –Mango
Skinnarmband med sten –köpt på Santorini
Klocka –Guess
Svart skinnväska –Mulberry

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Kraaam! Ser fram emot att se de bilderna sen. Bra jobbat GE, ta nu hand on dig och ta det lugnt några dar. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  2. GV: Kraaaam tillbaka! Blev så glad när jag läste dina kommentarer! Hoppas du får en riktigt skön och mysig helg! XXXXXXXXXXXXXXXXXXGE

    Petra: Tack vad glad jag blir! Hoppas du får en trevlig fredagkväll! Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *