Dagens Outfit!


To kavaj or not kavaj, thats the question?; )

Kan inte bestämma mig! Vilket är finast, med eller utan kavaj? Vad tycker ni?

Update: ha,ha,ha ursäkta den förra rubriken, jag har inte fått total hybris, ha,ha, jag började skriva på ett annat inlägg och glömde byta rubrik, sorry. Nu är det fixat. : )

Idag innbillar jag mig att jag har en anledning att klä upp mig bara för att det är fredag. Fredagar känns altid lit festliga.  Hur blir eran fredag? För mig blir det nog myskväll, funderar på om jag orkar baka en blåbärspaj, hade varit gott och så Idol förstås. Gillar verkligen Anna (vilken cool röst alltså) och killen från Malta har en sådan genuint glädsprudlande personlighet att man inte kan låta bli att tycka om honom. : ) Har ni några favoriter än?

Kornblå lång topp –Topshop
Lackleggins –Friis Company
Ankelboots –Wedins
Silverhalsband –Indiska
Silverhalsband med kors –mammas gamla
Sinnarmband –Mango och från Santorini

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *