Dagens Outfit!

Nu på eftermiddagen kännde jag att jag mådde lite bättre igen. Har slutat frysa och mår inte lika illa. Fortfarande väldigt ont,men jag längtade ut så mycket att jag gick ut en stund med Molly på vår fian innergård där solen strålade. Det var så skönt att komma ut i luften och solen en liten stund och framförallt se hur glad Molly blev som rullade sig i gräset tills hon blev helt yr i huvudet, åt gott gräs, jagade flugor, luktade på blommor och spionerade på fåglar. Jag glömde ju fota den lilla axelremsväskan i skinn som jag köpte på Santorini. Perfekt när man inte behöver ha med sig så mycket saker och lätt att bära på tack vare den långa remmen. Tyckte den såg härligt bohemchic ut och det är alltid kul med en orginell handgjord väska. Superbillig var den också. : )

Stickad ullkofta –Zara
Cerise linne –Björn Borg
Strumpbyxor –HM
Armband –Tokyo Jane
Halsband –gammalt
Overknee stövlar –LaRedoute
Skinnvsäka –köpt i Grekland

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

 1. Åh vad glad jag blir och se dig!Verkligen skönt med sol!Enligt prognosen här ska det bli fint hela veckan så får försöka passa på att få så mycket sol på sig som det går.Har hört att d-vitaminer är bra att äta på hösten och vintern.Så jag har börjat med det!Ser ut som Molly har det sååå gott i solen :)Sött att hon blev yr!Stövlarna är klockrena på dig.Själv fick jag inte i min fot i(haha) 38:orna(har normalt 37)så dom fick tyvärr åka tillbaka.Kram

 2. Så jädrans snyggt du! Själv har jag lodat runt i mjukisdress idag och inte någon snygg juicy heller utan ett rekordeligt ställ från Team Sportia skäms ;P

 3. Vad skönt att du orkade ut lite älskling! Måste få ihop Molly och Nisse (min katt) ngn gång snart så de får lite kattsällskap. De kan bli pojkvän och flickvän haha. Måste också säga att du alltid ser vacker ut kära du. Vi hörs!

 4. Petra: Tack, va kul att du gilar dem! 🙂

  B: Ja det var så härligt att få lite sol, tänkte precis som du att det är bäst att ladda medans man kan. Hoppas det blir fint väder hela veckan så att du hinner få tillräckligt med sol. Jag trodde man bara kunde få d-vitamin från solen, he,he. Var har du köpt dina d-vitaminer? Är det bara vitamin d eller balndat med något annat? Jag undrar om vitamin d är extra bra för mig eftersom jag alltid mår bättre när jag har legat i solen länge, så kunde vara värt att pröva i tablettform. Massor av kramar Ellie

  Cecilia: Hi,hi nej skämmas ska du absolut inte,du skulle bara veta hur jag har sett ut de senaste veckorna, 😉 Så länge man är varm och mysig så är man stylish tycker jag. 🙂

  Evis: Tack, hoppas du mår bra! Va kul att du gillar koftlooken, det är verklgien skönt också. 🙂

  GV: Ja, det kändes så härligt att bara få vara utomhus, trodde aldrig att jag skulle längta så efter det. Ja vi måste absolut fixa en blinddate åt Molly och Nisse, tänk va kul det skulle vara om de fattade tycke för varan. :)Tack, det samma sötnos!! Och massa kramar!:)

  MikaelaM: Tack för erbjudandet. 🙂

  Emma: Tack! Hoppas du får en bra dag du med! 🙂

 5. Jag köpte dom i Can.Mina är från Natural Factors.Borde köpt ett lager där för här är det ju dyrare.Men som tur är behöver man ju inte åka dit för att skaffa dom såklart ;)Jag gjorde en sökning på google nyss för att se vart det finns att köpa.Apoteket har D-vitamin, sen hälsokostaffärer har dom.Jag trodde med man bara kunde få d vitamin det från solen :)Kolla detta:http://www.alltommat.se/sa-far-du-i-dig-d-vitamin-pa-hosten-1.11695

  Tusen kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *