Dagens Outfit!


(Närbild)
Hello CityCat Darlings! Hoppas att ni har hunnit komma in i mysstämning inför Halloweenhelgen. Jag kör lite Halloweeninfluerad outfit idag, känns kul med orange och svart ihop och så ett dödskallehalsband, he,he. Vi har varit och storhandlat och jag har gjort 2 arrangemang ett för hallen med ljus och höstlöv och minipumpor och ett med en stor pumpa som står på spindelväv och med 2 plastspindlar, för vardagsrummet. Har ägnat en timma åt att skära ut ögon och tänder i pumpan tror jag, den var svårarbetad, men det blev mysigt till slut. Jag är glad att jag har fått må så pas bra idag att jag har kunnat vara på benen och fixa och dona lite. Nu ska vi laga pasta med gravad lax och färsk sparris och sedan blir det glass med färska blåbär framför Idol. Önskar er en riktigt mysig (eller party) fredagskväll! CityCat Kisses!
Orange topp -Zara Organic
Svarta skinnbyxor -Gestuz
Ankelboots -Wedins
Skinnarmband -köpt på Santorini
Dödskallehalsband -köpt i New York
Smalt skinnarmband -köpt i Köpenhamn
(Utomhus hade jag fuskpäls och lilla skinnväskan jag köpte i Grekland)

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. ATTHADETGOTT: Åh va kul, det känns härligt med orange på hösten! 🙂

    PETRA: Absolut, du har nog sett dem nu, hann inte svara men jag skyndad emig att lägga upp dem, jag blev ju inspirerad av en annan blogg, det är himla kul att inspireras av vad andra speciellt med sådant som inte kostar en massa att fixa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *