Olsens nya (hår)stil!

Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Launch of Elizabeth and James at Selfridges, London
 Oh I like it! Kolla in tvillingarna Olsens nya snygga frisyrer. Älskar den uppklippta formen på frisyrerna och att det är lite upptupperat med topparna innåtböjda och så den perfekta blonda färgen. Vilken skillnad mot innan!! Även om jag gillar deras boehmfrisyrer också. Extra läckert blir det med den sotade ögonmakeupen som kontrast mot det blonda. De presenterade sin Elizabeth James kollektion i London i går på varuhuset Selfridges båda i supercoola bad-girl outfits! men kolla va små de är, jämfört med modellerna, som små söta dockor. : )

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Jag tycker också om deras frisyrer, både nu och innan 🙂 (jag lånar bilden till min blogg, hoppas det är okej, för jag vet inte var jag ska hitta bra bilder..)

  2. Glömde säga att jag känner mig ofta så där lång som de andra modellerna, kan vara jobbigt ibland tyvärr :/ jag vill också kunna gå i höga klackar utan att känna mig som ett höghus!

  3. Vad söta dom ser ut brevid.Men nästan så skulle man nog själv nästan se ut brevid modeller 🙂

    Snygga frisyrer dom har!

  4. Cecilia: Ha, ha ja eller hur, jag blev riktigt förvånad, trodde itne de var så korta. 🙂

    Linnea: Linnea: Ja aboslut inga problem. Jag hittar många bra bilder på people.com och popsugar.com Men hello girl!! Dags att ta vara på din längd och använda klackar! Ju längre desto mer ser du ut osm en supermodell! Att vara längre önskade jag mig så när jag jobbade som modell. Var stolt över din längd och work it med skyhöga klackar. Kankse skulle du testa att skicka in en ansökna till en modellagentur också, långa tjejer är en bristvara till alla catwalkuppdrag i alla fall hos modellagenturen jag arbetar för! På med killer heelsen nu och sttrunta i avundsjuka blickar! 🙂

    B: Nej, ha,ha det tror jag inte för ett ögonblick att du skulle gära, även om jag ocså ibland känner mig superkort, speciellt jämfört med 180 cm långa gudinne tjejerna i agenturen, men Olsens är nog bara någon cenitmeter över 1,50, tror jag. :)Ja jag belv så hilma sugen på att gå till frisören, har inte varit där på många månader nu, utväxt och helt livlöst och dött av alla hemska mediciner, ucsh, jag önskar jag kunde hitta en frisör som gjorde hembesök , he,he 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *