Dagens Outfit!


Nä men hallå
, jag kan stå upp idag, inte det minsta dubbelvikt OCH ta på mig lite mysiga kläder, hurra!, inte alls sarkastisk, nä, inte alls. ; ) Kom på världens grymmaste idé, att använda min lilla mask som jag köpte på HM för 5kr. Den är ju perfekt när jag har varit så här sjuk, för det finns inget smink i världen som kan "maskera" hur sjuk och trött jag ser ut. i.d.:s concealer och YSL:s touche eclalit räcker en bit på vägen, men det här, ja det här var ju toppen, ha,ha. Synd att man inte kan gå till mataffären  med mask också : D Men det är nog ingen bra idé, de kanske tror att jag ska råna dem, ha,ha glamour rånaren. Hmmm…. nä ingen bra idé…Hoppas ni har en mysig onsdag mina kära citycatbabes!! Lots of Love/Ellie

Stickad tröjklänning –HM
Spetsleggings –Juicy Couture
Nitskärp –vintage
Skinnarmband –Mango
Silverhalsband –Indiska
Overkneestövlar i mocka –LaRedoute
Glittermask –HM

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Petra: Ha, ha ja jag tycker man borde ha rätt till det! 🙂

    Jennifer: Det låter spänande!

    B: Tack, he,he, ja det var bäst så. 😉 Tusen kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *