Dagens Outfit!


 Söndag! Jag fick lägga upp både lördagens och söndags outfit idag på samma gång. Igår såg jag och min älskling en underbar sagofilm som heter Stardust med Michelle Pfeiffer, Roberto Deniro och Claire Danes. Den var verkligen fin och romantisk men lite läskig ibland också, en perfekt julfilm egentligen för hela familjen, rekommenderas. Idag har vi varit och handlat lite smått julpynt och letat efter en julgardin till köket, hittade massor av fint men inte en sådan julgardin som vi vill ha. Vi vil ha en i vitt och silver eftersom vi nyss gjort om vårt kök i svart, vitt, turkost och rostfrittstål. Men jag hittade jätte vackra turkosa julkulor på Indiska och fina silverkulor som jag ska hänga upp i silversidenband i köksfönstret som jag hittade på Åhlens. Om någon hittar en vit gardinkappa med silvermönster någonstans så tipsa mig gärna! Ikväll blir det kanske en tur till Freeport Outlet i Kungsbacka som har vippkväll ikväll med mamma, men jag får se om jag orkar, jag är inte van att var igång så här mycket, men hoppas det ,det hade varit kul. Hoppas ni har en trevlig helg! CityCat Kisses to you all!

Grå tee -Björn Borg
Silverhalsband -Indiska
Halsband med kors -Pilgrim
Skinnbyxor -Gestuz/Asos
Ankelboots -Wedins
Svart mössa -lånat av min sambo
Klocka -Guess
Silverorm -Cocoo
Väska -Bayswater, Mulberry

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vad kul att du har kunnat göra så mycket saker :)Din pojkväns mössa passar jättebra på dig :)Hela outfiten är snygg som vanligt 🙂 Jag har tänkt se den filmen men inte blivit av.Kanske man ska spana in.Kramar

  2. PETRA: Åh tack, jag blir så glad! 🙂 Kramar!

    ATTHADETGOTT: Ja visst är den bra!! 🙂

    B: Tack,:D va kul att det blev fint med mössan, ska försöka hitta mig en egen svart mössa i Alexader Wang stil. Hoppas du får möjlighet att se filmen snart, kanske under julmyset? Kramar i massor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *