Stylistjobb nr 3!Surrealistiska bilder var det här. Salvador Dali anyone? Uppdraget var att fixa kvinnliga kläder med en "businesswoman på afterwork feeling" för företaget som beställt jobbet, ja alltså inte det lättaste he,he men jag tycker det blev bra. Modellerna Amanda och Alex gjorde ett toppenjobb! Nästa jobb blir styling för portfoliobilder till en manlig modell. Jag ska välja ut 4 stycken looker och då kan jag välja helt själv vad inspirationen ska komma ifrån och vilken look och miljö jag vill ha, det ska bli kul! Hoppas jag hinner bli bättre tills dess bara! :O

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. sjukt snygga outfits, keep up the good work 😀 älskar din blogg btw, du har grymt bra smak 🙂

  2. sjukt snygga outfits, keep up the good work 😀 älskar din blogg btw, du har grymt bra smak 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *