En mysig dag…


Igår hade jag en sådan mysig dag. Eller ja morgonen var inte så mysig, vi fick strömavbrott och fick dra fram halva köksinredningen för att kontakten det var fel på låg bakom alla tunga saker, det var lite svårt med två personer som inte får lyfta eller göra något tungt, vi fick försöka kordinera med en arm var ha, ha. Tillslut  när vi kom åt kontakten visade det sig att den var helt full med kaffe som läckt från vår espressomaskin, inte bra! Kunde ha gått riktigt illa, men som tur var funkade vårt nya proppsystem precis som det skulle. Sedna skulle vi gå ned och slänga massa återvinnig på vår innergård där vi har ett soprum. När vi var klara upptäckte jag att jag glömt nyckeln så att vi inte kunde komma in i bygganden och till vår lägenhet igen. Så där stod vi båda i mysdress och frös, ha,ha så typsikt. Tillslut fick vi tag i en grannde som kunde släppa in oss i alla fall. : ) Resten av dagen var i alla fall väldigt mysig (och detta hade jag på mig) för jag hade mycket mindre ont än vanligt och mamma kom förbi och hjälpte mig plocka fram alla höst och vinterkläder sedan åt jag och min älskling en mysig och romantisk söndagsmiddag och sedan kollade vi på avsnitt av Ugly Betty som vi inte sett. Det var så skönt att få ha en liten paus och må lite bättre. Idag mår jag sämre igen, men i min situation får man vara glad för det lilla och man får verkligen lära sig att ta vara på de stunder som man mår bättre och göra något speciellt av dem, fånga dagen hel enkelt. Carpe diem! ♥

Paislymönstrad chiffongklänning-LaRedoute
Svart brett skärp – Gina Tricot
Svarta ullstrumpbyxor -Falke
Vita ovekneestrumpor med spets– Gina Tricot
Overkneestövlar i mocka -LaRedoute
Silverhalsband -antikt smycke jag ärvt.
Lila skinnväska -Botkier
Klocka -Guess

Det här vackra smycket är en antik doftdosa som jag precis fick av min mormor. Den är helt i silver och har ett lock som man kan öppna, där under ska man lägga en liten kudde indränkt i favoritparfymen så att man kan öppna och dofta, tycte den var så rolig och fin och så tänker jag på min moromor närjag har det på mig. : )

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Åh vilket härligt smycke. Precis som du säger, så himla gulligt! Det ska du hålla hårt i!

  För övrigt önskar jag dig en mysig och smärtfri kväll. Du ser som vanligt sjukt snygg ut. Kan inte fatta att du är sjuk, då det verkligen inte syns på dina bilder. Stora kramar!

 2. Åh strömavbrott är inte kul! :S Vi hade strömavbrott för inte så länge sen, hela bostadsområdet då alltså.. På morgonen såklart också, så där fick man stå i badrummet och försöka sminka sig i skenet av fyra starinljus under sig och ett i handen haha ;p Det gick inte så bra kan tilläggas hehe ;P

  Underbart halsband, och du ser väldigt fräsch ut på bilderna. Precis som Erika skrev så kan man inte se att du är sjuk 🙂 Ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll! 😀

 3. Underbar outfit! Håller med övriga talare om att man inte kunnat se att du är sjuk när man ser bilderna. Du strålar och är så himla snygg jämt! Chiffongklänningen påminner lite om den jag nappade åt mig på Cavallisläppet i fjol =)

 4. Ni är så underbara! Jag blir så glad att höra att ni inte tycker att jag ser sjuk ut, för själv tänker jag att jag ser ut precis som jag känner mig. Känner man sig sjuk så är det det första man tänker när man ser sig i spegeln på morgonen, så tack, era kommentarer värmer!! Ett rosa rouge är och concealer från YSL mina bästa vänner när gäller att fuska fram en frisk look. 🙂

  Erika: Roligt att du gillade smycket, ja det kändes så fint och annorlunda och roligt att det funnits i släkten. :)Tack för din underbara kommentar, jag blev så glad! :)Kramar!

  Sarah: Ha, ha nej usch va jobigt det låter! :S Jag fick det också en gång, när jag stod i dushcen och då hade jag inga fönster i badrummet, ha,ha så jag fick gå till jobbet med dyblött hår och extrem makeup. det är så svårt att sminka sig när man itne har ljus, det blir verklgien helt galet, he,he. Tack för din gulliga kommentar och hoppas du får en bra dag! Kram Ellie

  Petra: TAck va gald jag blir att du gillade outfiten!! Så skönt att höra, kankse är det för att jag tycker det är så roligt med bloggen att det syns på fotona. Åh jag önskar jag hade fått tag i en Cavalli klänning jag med!! Vad tror du om höstens samarbete med Comme de Garcons? Jag tycker itne alls det känns lika kul, som tex. med Cavalli.

  GV: Hej älskade vän, hoppas att du hade en bra helg!! roligt att du gillade halsbandet. Massor av kramar och gp /GE 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *