Trendspaning-Trasiga leggings!

En ny trend som sprider sig som en löpeld bland modebloggarna är att klippa hål i sina leggins! 2 olika typer av hål syns, runda och oregelbundan eller långsmala och regelbundna. Jag gillar inte alls den första varianten men den andra med regelbundna hål tycker jag är riktigt cool! Funderar på att klippa långsmala hål som i den andra modellen i ett par leggins….får se om jag vågar. : )
(Engla, Nano och bild från Burfitts catwalk)
Söta Engla och Nano har kopierat Burfitts leggins och gjort små runda hål. Inte så snyggt tycker jag men roligt med experimentlusta.


(Rumi, Sofi Fahrman och Anaj Rubik alla i leggins de fixat själva).
Fashiontoast och Sofi Fahrman har gjort långsmala regelbundan hål som toppmodellen Anja Rubik. Supersnyggt! : )

Så här klipper jag mina leggins om jag prövar på trenden! Men inte så här.

Bilder: englasshowroom, sofismode, nano, fashiontoast, the sartorisalist, ywfsbutiken.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jag har ju också funderat lite på det, men tänkt att jag nog har för kraftiga ben för att det ska bli snyggt. Men man vet aldrig.

  2. Sarah: Ja den första varianten ställer jag mig också tveksam till, men jag kan inte låta bli att tycka att den andra varianten med långsmala hål är lite läckert rockigt halvtrashigt 🙂

    Evis: Ja jag är också sugen på att testa, men funderade i precis samma tankebanor som dig om det passar när man har lite kurviga lår. Jag tror man får tänka på vad man bär upptill så att det inte blir för "vulgo" vilket det av någon anledning lättare blir så fort man är lite kvinnlig i formerna, men jag tycker absolut vi ska testa och se, man måste ju inte ha raka pojkformer för att ha lite kul med kläder, eller hur! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *