Not such a good day…

 Hey everyone…Har mått riktigt hemskt dåligt igår och idag och bara gråtit och gråtit. Det är däför jag itne har synts till med några outfits. Det vill verkligen inte ge med sig den här gången. Längtar ut, efter frisk luft och att träffa familj och vänner och att få göra något roligt med min sambo. : ( Lyckades hamna i hemsk morfinabstinens också. Jag har aldrig frusit så i hela mitt liv, fastän jag satt i ett hett bad i badkaret så hackade jag tänder. Sitter fortfarande och skakar som en maracas här i soffan. : ) Hoppas ni har en bra dag, trots att det är en trist måndag. Hur har eran måndag varit?CityCatKisses/Ellie

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Min måndag har varit ganska OK. Började jobbigt med huvudvärk och stress, sen blev det bättre på eftermiddagen när kollegan bakat lussekatter och jag fick julkänslor!

 2. Dagen har varit okej, har dock inte tagit tag i saker som skulle behöva göras.. Tänker på dig och hoppas du kommer ur den här perioden snart, Kram till dig!

 3. Nej men låter så hemskt, massa varma kramar till dig!!!Kan verkligen inte säga något dålig tom min dag när jag hör hur du har det.Tänker på dig!

 4. Petra: Åh aldrig roligt när måndagen börjar med huvudverk och stress, den är ju tråkig nog som den är, men tur att lussekatterna kom till räddning! 🙂

  Cecilia: Ja varför är det alltid 100 saker som man måste ta tag i på måndagar, hela den där listan med, telefonsamtal att ringa, brev att skcika och mail att svara på och aldrig får man gjort allt det där. Tack för uppmuntran och stöd, det hoppas jag med! Kram!

  B: Ja det har varit för j…ligt måste jag erkänna, men jag försöker kämpa på. Det är skönt att höra vad handra har haft för sig som är mer utie världen än jag just nu på jobb och ärenden, jag vet inte varför men det gör att jag känner mig lite mer i kontakt med omvärlden. Det är så svårt att lyfta luren och ringa någon när man mår så här, men med bloggen går det bättre. Så jag hör gärna om dina dagar, dåliga som bra, speciellt eftersom du är världens goaste! Massor av kramar till dig!

 5. Lilla gumman! Jag tycker riktigt, riktigt synd om dig. Men nu måste det bli bätre, för så där hemskt kan det bara inte vara jämt; det vore faktiskt inte rättvist!

 6. hejsan!jag hoppas du känner dig bättre idag!så tråkigt å höra hur detta ska hindra dig från att leva ditt liv fullt ut.will pray for you!

 7. Evis: Tack, för din omtanke, jag vet ju att du om någon kan förstå, hur det är. Nej det känns inte rättvist någonstans, jag kan inte förstå varför jag bara blir sämre trots allt jag gör och alla medciner och behandlingar jag går igenom. Många kramar till dig!

  Josefine: Ja tack lite bättre är det idag,kan i alla fall sitta upp och skriva lite på datorn, tack för din fina kommentar!! Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *