WHO’S YOUR COVER GIRL?


Fler november omslag. 3 är en trend! Ser ni vilken trend jag menar? Plötsligt har modemagasinen skalat av alla lockande texter om innehållet till förmån för en enda kraftfull mening som här på Elle, ID och Bazaar. Elle placerar topmodellen Karolina Kurkova på framsidan med texten "the new sexy", id väljer topmodellen Lara Stone där hennes eget uttalnde får vara rubriken "yes I think I’m sexy" och Harpers Bazaar satsar på ett omslag med en fantastisk klänning och texten "the Icon Issue" utlovar många sidor med ikoner av olika slag. Men vad hände med cosmogirl? Nog för att den riktar sig till en yngre publik men inte hade de väl behövt sätta Scarlett Johansson i en sparkdräkt/blöjbyxa med clownmönster?

Vilket novemberomslag tycker ni är snyggast? Min favorit är Karolina Kurkova för Elle!

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. ELLE elle-r Bazar 😉 Cosmo var riktigt trist även om budskapet är bra, rösta! I-D förstår jag mig inte på? Hon ser ju helt assymetrisk (stavning) ut…?

  Hoppas du har en bra dag idag, kram på dig!

 2. Jag gillar Bazaar-omslaget bäst, drogs till den innan jag ens läst din text och tyckte den såg fantastisk ut:)

 3. Va kul att ni röstade! Bazaaromslaget vinner utan tvekan den här gången!! 😀

  Petra: Ja det är superfint!

  Cecilia: Ja du har helt rätt i budskapet är bra, det är verkligen viktigt att rösta och det är bra att kändisarna ställer upp och hjälper till. Tycker inte heller att Lara ser så snygg ut på id:s omslag. 🙂

  Sarah: Ja Bazaar omslaget är jätte fint, klännigen är magisk!:)

  Angelica: Ja kan inget annat än att hålla med, en riktigt hit! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *