WHO’S YOUR COVER GIRL?


Lite omslag från runt om i världen! Vicotoria Beckham poserar i långt löshår och indisk utsmyckning på omslaget av Vogue India, kul att se henne i annorlunda look, men bilden är inget vidare tycker jag. Vanessa Paradis ser super fashion ut på omslaget till vogue Paris och söta Reese Witherspoon och Eva Longoria ser tilltalande ut på omslaget till amerikanska Vogue och Allure. Jag tycker Vogue Paris omslaget är snyggast, men skulle nog ändå välja Eva för Allure om jag skulle köpa en tidning baserat på osmlaget. : ) 
Har ni någon favorit?

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Michaela: Jag gillar också Evas bäst, även om Vanessa Paradis ser fabulous ut på sitt omslag! 🙂

    Sarah: Ja det tycker jag med! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *