Dagens Outfit!


 När jag var hemma hos mamma i helgen passade jag på att hämta hem min vintage fuskpäls fån 60-talet. Jag använde den när jag var i 16-17 års åldern och sedan dess har den hängt på vinden hos mamma, men nu kändes det jätte härligt att använda den igen. Varmt, gosigt och mysigt. Plus att det är miljövänligt att använda något som är gammalt istället för att köpa nytt, alltid ett plus. Nu blir det ett besök hos smärtpsykologen igen, annars inget nytt. Hoppas att eran måndag har varit så bra, som en måndag kan vara ; ) CityCat Kisses!!

Fuskpäls –vintage
Leopardmönstrad tee –Dorothy Perkins
Jeans –Sass & Bide
Ankelboots –Wedins
Silverhalsband –Indiska
Armband –HM
Klocka –Guess

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vilken härlig jacka. Köpte en fuskpäls på secondhand i höst men den är lite för stor för mig, ska försöka fixa till den på något vis…

  2. Petra: Åh tack, va glad jag blir, vilken härlig komplimang! 😀

    Cecilia: Tack, kul att du gillar den!:) Den här är också lite för stor, men jag tycker inte att det gör något med pälsar, dessutom får man ju plats med varma vintertröjor under då. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *