Första stylistjobbet!Här kommer hela bilderna från det alldra första stylistjobbet som jag hade. Bilder från de 2 senaste kommer också snart. : )

1. Den här bilden är min favorit eftersom den blev precis så som jag hade tänkt mig innan. Modellen hade en bikini från L-space och så köpte jag små dekorationsstenar som ser ut precis som den svarta lavasanden i Grekland i en blomsterbutik. Vi kletade vaselin på modellen och satte fast stenarna med hjälp av det så att hon skulle se ut som hon legat i sanden i vattenbrynet.
2. Här satte jag ihop modellens kläder med mina accessoarer. Jag lånade en fantastisk skinnväst, en hatt och en ursnygg väska från Valentino. Och så fick modellen löshår och riktigt sotade ögon.Jag gillar hur hatten skuggar ögonen.
3. Här blev det en ganska hård look med sen 80-tals/tidig 90-tals känsla. Ni känner säkert igen min batwoman t-shirt. Den cool jeansvästen från 80-talet lånade jag och satte till ett par glittriga hotpants som gör det mesta av modellens långa ben.
4. Här känner ni igen både min paljettklänning och min skinnjacka. Här ville de ha en partylook så jag bad hårstylsiten att sätt håret i en hög toffs och sedan linda svart eltejp runt toffsen, vilket såg supersnyggt t i profil. Det ser ut som det är ett skinnband eller svart lackband. Jag har haft det på fest ibland, har man inte långt hår kan man köpa löshår att linda runt sin egen korta toffs först och sedan vira eltejepen utanpå.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Åh vad roligt det var att se dessa bilder! Har sett fram emot dem. Kul att du även kommenterar så man förstår jobbet bakom. Tack för inspirationen, jättekul! Grattis till att första stylistjobbet blev så bra :D. Stora kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *